ΔΙΑΛΕΞΗ: Ο Ερντογάν και η επανίδρυση της Τουρκικής Δημοκρατίας

Ομιλητής: Χρήστος Τεαζής, Λέκτορας του Παν/μίου της Άγκυρας
Πέμπτη 1 Δεκεμβρίου 2016 και ώρα 13.00 (αίθουσα εκδηλώσεων του Ι.ΔΙ.Σ.)

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ

Το Ινστιτούτο Διεθνών Σχέσεων (Ι.ΔΙ.Σ.) του Παντείου Πανεπιστημίου σας προσκαλεί σε εκδήλωση με θέμα:

Ο Ερντογάν και η επανίδρυση της Τουρκικής Δημοκρατίας

με ομιλητή τον Λέκτορα Κύριο Χρήστο Τεαζή και συντονιστή τον Διευθυντή του Ι.ΔΙ.Σ. Καθηγητή Χαράλαμπο Παπασωτηρίου.

Η διάλεξη θα πραγματοποιηθεί την Πέμπτη 1 Δεκεμβρίου 2016 και ώρα 1.00 μ.μ. στην Αίθουσα Εκδηλώσεων του Ι.ΔΙ.Σ. (Χίλλ 3-5, Πλάκα).
Θα ακολουθήσει συζήτηση.

Θα ήταν μεγάλη μας τιμή εάν θα μπορούσατε να παρευρεθείτε.

ΠΑ: Μέχρι Τετάρτη 30 Νοεμβρίου 2016
Email: deca@idis.gr

 

Ο Χρήστος Τεαζής είναι Λέκτορας στο Τμήμα Διεθνών Σχέσεων του Πανεπιστημίου της Άγκυρας και, από τον Σεπτέμβριο του 2015, είναι Επιστημονικός Σύμβουλος του Ιδρύματος ASEM, για τα εσωτερικά θέματα της Τουρκίας.
Απόφοιτος Παντείου Πανεπιστημίου (Τμήμα Δημόσιας Διοίκησης). Μεταπτυχιακό Δίπλωμα από το Πανεπιστήμιο της Άγκυρας (Τμήμα Πολιτικών Επιστημών) με τίτλο: «Το κόμμα Εθνικιστικής Δράσης (Γκρίζοι Λύκοι) επί αρχηγίας Ντεβλέτ Μπαχτσελί (1997-2001)». Διδάκτωρ του Πανεπιστημίου Άγκυρας (Τμήμα Πολιτικών Επιστημών-2010) με θέμα «Kόμμα Δικαιοσύνης και Ανάπτυξης (ΑΚ Ρarti): Ο μετασχηματισμός της οικονομίας και της πολιτικής στην Τουρκία». Η διδακτορική διατριβή, εξεδόθη ως βιβλίο με τίτλο «Η Δημοκρατία της Ομάδας των Δεύτερων: Κόμμα Δικαιοσύνης και Ανάπτυξης (ΑΚ Ρarti)» (κυκλοφορεί η 2η έκδοση στην Τουρκία). Κυκλοφορεί στα ελληνικά, από τον εκδοτικό οίκο Πατάκη το βιβλίο του με τίτλο: «Η Δεύτερη Μεταπολίτευση στην Τουρκία». Μιλά τουρκικά, αγγλικά, οθωμανικά και περσικά.