Πρόσκληση υποβολής αιτήσεων: Tufts Initiative for International Leadership and Perspective (TILIP)

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΥΠΟΒΟΛΗΣ ΑΙΤΗΣΕΩΝ

Το ΙΔΙΣ έχει αναλάβει την επιλογή τεσσάρων Ελλήνων προπτυχιακών φοιτητών, οι οποίοι θα αποτελέσουν την ελληνική αντιπροσωπεία, που θα εκπροσωπήσει την χώρα μας στο Tufts Initiative for International Leadership and Perspective(TILIP) του Institute for Global Leadership του Πανεπιστημίου Tufts στη Βοστώνη των ΗΠΑ, από 2 εως 8 Μαρτίου του 2021. Η κεντρική θεματική του TILIP 2021 είναι «China and the World» (περισσότερες πληροφορίες εδώ).

Οι ενδιαφερόμενοι προπτυχιακοί φοιτητές (κατά προτίμηση τελειόφοιτοι) διεθνολογικών τμημάτων, καλούνται να υποβάλουν τα ακόλουθα δικαιολογητικά μέχρι την Παρασκευή 23 Οκτωβρίου 2020, στην ηλεκτρονική διεύθυνση: deca@idis.gr

  1. Βιογραφικό Σημείωμα.
  2. Αντίγραφο Αναλυτικής Βαθμολογίας.
  3. Συστατική Επιστολή (μπορεί να αποσταλεί απευθείας από τον συντάκτη της στην ανωτέρω διεύθυνση).
  4. Επιστολή αίτησης (έκτασης μιας σελίδας και γραμμένη στην αγγλική) που θα αναφέρει τους λόγους για τους οποίους σας ενδιαφέρει η συμμετοχή στο εν λόγω πρόγραμμα.

Στον βαθμό που οι επιδημιολογικές συνθήκες το επιτρέψουν, φιλοδοξία των διοργανωτών για το σχετικό συμπόσιο είναι να λάβει χώρα δια ζώσης στη Βοστώνη. Σ’ αυτή την περίπτωση, το Πανεπιστήμιο Tufts καλύπτει τα έξοδα διαμονής και σίτισης. Τα λοιπά έξοδα (όπως τα μεταφορικά) θα πρέπει να καλυφθούν από τα επιλεγέντα μέλη της αντιπροσωπείας. Σε περίπτωση που οι επιδημιολογικές συνθήκες είναι αποτρεπτικές για μια δια ζώσης συμμετοχή στο συμπόσιο, τότε αυτό θα λάβει χώρα εξ αποστάσεως.

Από τη Διεύθυνση του Ι.ΔΙ.Σ.